Kako Vam Lahko SEO Dolgoročno Poveča Obisk In Promet?

 Poskrbimo za

analizo & optimizacijo tvoje spletne strani.

Ki poskrbi

da je vaša stran vidna na spletu.

Kar prinese

več brezplačnega prometa & konverzij.

 Poskrbimo za

analizo & optimizacijo tvoje spletne strani.

Ki poskrbi

da je vaša stran vidna na spletu.

Kar prinese

več brezplačnega prometa & konverzij.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEO: Osnova Za Vse Spletne Aktivnosti

Kaj storite, ko potrebujete nov telefon? Ali pa novo posteljo? Greste na Google! Toda ali ste vedeli, da 89 % B2B kupcev in 81 % spletnih kupcev dela enako?

Ne glede na to, ali so soočeni s težavo, izzivom ali izbiro, je Google ključna rešitev za večino spletnih uporabnikov.

Realno gledano, vaše podjetje brez prisotnosti v Googlu, nima velike možnosti za uspeh.

Spletna Optimizacija
Navade kupcev

Navade Kupcev So Se Spremenile

Zadnje raziskave o prodaji proizvodov, ki jo je izvedla družba DemandGen je pokazala, da 61 % B2B kupcev začne postopek nakupa s širokim spletnim iskanjem.

Na začetku procesa uporabljajo spletni iskalnik (v večini primeri Google) za iskanje informacij glede na njihovo težavo. Nato ocenijo razpoložljive rešitve, ki temeljijo na mnenjih ali družbenih medijih in šele nato se odločijo za določeno podjetje.

Edina priložnost za stranke, da vas opazijo in kontaktirajo je, da je vaša spletna stran prisotna v njihovih rezultatih iskanja.

SEO: Investicija, Ki Se Povrne!

Če želite dolgoročno delovati na trgu,  potem je SEO ena izmed obveznih praks, katero morate implementirati v svoje marketinške dejavnosti.

SEO ne prinaša takojšnjih rezultatov tako kot Google ali Facebook oglaševanje. Ampak gre za dolgoročni proces v katerega je vloženega veliko truda, časa in različnih strategij. Vse to se na dolgi rok obrestuje.

Optimizacija Spletnih strani
Digitalni Marketing

Imamo Rešitev!

Svojim strankam pripeljemo na njihove spletne strani promet, ki se pretvori v kontakte in prodajo. S trdim delom, šcepcom skrivnosti in mešanice vsega našega znanja, lahko pomagamo tudi vam pri:

 Lokalni SEO: Ureditev prisotnosti na lokalnem zemljevidu in rezultatih iskanja

 Optimizacija hitrosti nalaganja spletne strani

On-site SEO, Off-site SEO in Lokalni SEO

 Grajenje povezav

 Vsebinski marketing

 Po potrebi prenos spletne strani

Odgovarjamo na najbolj pogosta vprašanja

Kratica SEO pomeni Search Engine Optimization (slo. optimizacija spletnih strani). Končni cilj optimizacije spletne strani pa je, povečati organski (neplačani) promet na to stran.

Večino spletnega prometa na spletno stran ustvarijo spletni iskalniki. Promet, ki pride na stran preko organskega (brezplačnega) prometa ima večjo stopnjo konverzije (oddano povpraševanje, oddan e-mail naslov, opravljen nakup) kot ostali promet, ki pride iz drugih kanalov.

Lokalni SEO je optimizacija spletnih brskalnikov z lokalnim zasukom – SEO, ki postavi tvoje podjetje ali spletno stran v ospredje lokalnega prebivalstva. Primeren je predvsem za podjetja, ki poslujejo v svojih poslovalnicah ali na določenem geografskem območju.

Naša lokalna SEO storitev vključuje prilagojene SEO strategije, ki povečajo prepoznavnost tvojega podjetja na lokalni ravni – kjer je sedež podjetja ter njegove podružnice.

SEO je tek na dolge proge.

Rezultati optimizacije niso vidni takoj, tako kot pri plačanem prometu. SEO in družbena omrežja se nenehno razvijajo in spreminjajo svoja pravila igre, zato je težko določiti neki časovni okvir. Odvisno je od spremenljivk, kot sta čas in trud, ki sta vložena v optimizacijo, proračun, občinstva in druge tehnike oglaševanja. Treba se je zavedati, da SEO zahteva vztrajnost in potpežljivost,  ki pa dolgoročno prinaša zelo dobre rezultate.

Če je spletno trženje pomemben del vašega podjetja (če ni, bi to moralo postati!), potem je SEO lahko velika prednost.

Čeprav SEO ne more vrniti takojšnjih rezultatov, je ključni element pri organskih (brezplačnih) rezultatih iskanja. Organski promet na stran pa je ključen pri prepoznavanju blagovne znamke. Stranke, ki pridejo na stran preko organskega iskanja, so veliko bližje nakupu vašega izdelka kot stranke, ki pridejo na stran preko drugih virov.

Želite brezplačen promet na spletno stran?

PRIDITE NA KAVO

Delpinova ulica 7a, 5000 Nova Gorica

Delpinova ulica 7a, 5000 Nova Gorica